My Cart (0) Close
No products in the cart.
My Cart (0) Close
No products in the cart.

PRIVATUMO POLITIKA

Įsigaliojimo data: 2021 m. sausio mėn. 31 d.

„MB Ambitions LT“ („Ambitions“, „mes“, „mums“ ir „mūsų“) gerbia jūsų privatumą ir yra įsipareigojęs imtis pagrįstų veiksmų, siekdamas apsaugoti jūsų privatumą internete ir atsakingai tvarkyti jūsų informaciją, ir suprasti, kokie produktai ir paslaugos yra naudingiausi jums. Ši privatumo politika skirta informuoti jus apie mūsų internetinę privatumo praktiką, apie informacijos, kuri gali būti renkama, atskleista ir saugoma, tipą ir kategorijas, kaip informacija naudojama, su kuo informacija gali būti dalijamasi, kokie pasirinkimai jums galimi, ryšium su informacijos rinkimu, naudojimu ir platinimu, kokios saugumo procedūros yra taikomos, siekiant apsaugoti mūsų kontroliuojamą informaciją nuo praradimo, netinkamo naudojimo ar pakeitimo, jūsų teises, susijusias su jūsų asmenine informacija ir į ką kreiptis, jei turite klausimų ar rūpesčių.

Ši privatumo politika taikoma internetinei parduotuvei adresu http://www.ambitions.lt (toliau – „Svetainė“), bet kokioms telefono, pašto,el. pašto operacijoms, susijusioms su užsakymų apdorojimu ir klausimais apie produktus ar paslaugas, taip pat mūsų rinkodaros kontaktais su jumis.

Mes labai rimtai žiūrime į duomenų apsaugą ir laikomės Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kitų teisės aktų ar priežiūros institucijų rekomendacijų ir (arba) nurodymų.

NAUDODAMIESI ŠIA SVETAINE IR (ARBA) KREIPDAMIESI Į MUS IR TEIKDAMI BET KOKIĄ ASMENINĘ INFORMACIJĄ, SUTINKATE, KAD MES RINKTUME IR NAUDOTUME INFORMACIJĄ PAGAL ŠIĄ PRIVATUMO POLITIKĄ, TAIP PAT PASLAUGŲ TEIKIMO TAISYKLES IR SĄLYGAS. JEI NUSPRĘSIME KEISTI PRIVATUMO POLITIKĄ, TUOS PAKEITIMUS SKELBSIME ŠIAME PUSLAPYJE, O ŠIOS PRIVATUMO POLITIKOS TEKSTO VIRŠUJE NURODYSIME DATĄ, KAI BUVO ATLIKTI PASKUTINIAI POKYČIAI.

Mūsų Renkama Asmeninė Informacija

Vadovaudamiesi ES priimtu Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu, vykdome jame numatytą Jūsų teisę gauti aiškią ir suprantamą informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Norint tinkamai vykdyti įsipareigojimus klientams, Svetainė renka ir tvarko šiuos Jūsų pagrindinius asmens duomenis:

  • Kontaktiniai duomenys, asmeninė ar verslo kontaktinė informacija, pvz., vardas ir pavardė, el. pašto ir pašto adresai, telefono numeris.
  • Registracijos duomenys, pvz., informacija, kurią pateikiate norėdami užsiregistruoti paskyroje, įskaitant savo gimimo datą.
  • Profilio duomenys, pvz., Jūsų vartotojo vardas ir slaptažodis, kuriuos galite nustatyti, norėdami sukurti internetinę paskyrą pas mus.
  • Komunikacijos metu gauti duomenys, pvz., informacija, kurią pateikiate, kai kreipiatės į mus su klausimais, atsiliepimais, apklausos atsakymais ar kitaip susirašinėjate su mumis.
  • Rinkodaros duomenys, pvz., el. pašto adresas.
  • Pirkimo duomenys, įskaitant užsakymo istoriją ir informaciją, reikalingą užsakymui apdoroti ir įvykdyti.
  • Kita informacija, kurią galime rinkti, kuri nėra konkrečiai išvardyta čia, tačiau kurią naudosime, vadovaudamiesi šia Privatumo Politika arba kaip kitaip atskleista rinkimo metu.

Slapukai

Tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

Kaip Naudojame Jūsų Asmeninę Informaciją

Jūsų asmeninę informaciją naudojame šiais tikslais ir kaip aprašyta šioje privatumo politikoje:

Paslaugų teikimui. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją:

  • apdoroti prekių užsakymus; išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras) sukurti ir prižiūrėti jūsų paskyrą;
  • teikti, valdyti ir tobulinti paslaugą;
  • bendrauti su jumis, teikiant informaciją apie paslaugą, įskaitant siunčiant jums pranešimus, atnaujinimus, saugos įspėjimus ir palaikymo bei administracinius pranešimus;
  • teikti klientų aptarnavimą ir paslaugos palaikymą;

Tyrimams ir plėtrai. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją tyrimų ir plėtros tikslais, taip pat siekdami analizuoti ir tobulinti paslaugą, ir mūsų verslą.

Siekdami vykdyti įstatymus ir kitus teisės aktus. Mes naudojame jūsų asmeninę informaciją, jei manome, kad tai būtina ar tinkama, laikantis galiojančių įstatymų, teisėtų prašymų ir teisinių procesų, pavyzdžiui, atsakyti į teismo šaukimus ar vyriausybės institucijų prašymus.

Siekdami užtikrinti duomenų atitikimą, sukčiavimo prevenciją ir saugą. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją ir atskleisti ją teisėsaugos institucijoms, valdžios institucijoms ir privačioms šalims, jei manome, kad tai būtina ar tikslinga. 

Tvarkyti jūsų duomenis, prašant jūsų sutikimo. Kai kuriais atvejais galime konkrečiai prašyti jūsų sutikimo rinkti, naudoti ar dalytis jūsų asmenine informacija, pavyzdžiui, kai to reikalauja įstatymai.

Asmens Duomenų Perdavimas Trečiosioms Šalims

 Mes turime teisę Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti informaciją trečioms šalims punkto „Mūsų Renkama Asmeninė Informacija“ tikslams pasiekti.

Jūsų Pasirinkimai

Šiame skyriuje aprašome teises ir pasirinkimus, galimus visiems vartotojams.

Jūs galite pasiekti arba atnaujinti savo paskyros informaciją. Jei užsiregistravote pas mus, galite peržiūrėti ir atnaujinti tam tikrą asmeninę informaciją savo paskyros profilyje, prisijungę prie paskyros.

Slapukai. Dauguma naršyklių leidžia pašalinti ir (arba) nebepriimti slapukų iš lankomų svetainių. Norėdami tai padaryti, vykdykite naršyklės nustatymuose pateiktas instrukcijas.

Privatumo nustatymai ir vietos duomenys. Programos vartotojai gali išjungti mūsų prieigą prie tikslios savo įrenginio geografinės vietos savo mobiliojo įrenginio nustatymuose.

Pasirinkimas nesidalinti savo asmenine informacija.Jūs turite teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu. Taip pat, galite nesutikti, kad Jums būtų siunčiama tiesioginei rinkodarai skirta informacija.

Šios Privatumo Politikos Pokyčiai

Mes pasiliekame teisę bet kada keisti šią privatumo politiką. Jei atliksime esminius šios privatumo politikos pakeitimus, apie tai pranešime atnaujinę šios privatumo politikos datą ir paskelbdami ją svetainėje. Jei to reikalauja įstatymai, mes taip pat pranešime apie pakeitimus kitu būdu, kuris, mūsų manymu, pagrįstai tikėtina, kad jus pasieks, pavyzdžiui, el. paštu ar kitu būdu.

Bet kokie šios privatumo politikos pakeitimai įsigalios paskelbus pakeistą versiją. Visais atvejais, tolesnis naudojimasis Paslauga, paskelbus bet kokią pakeistą privatumo politiką, rodo, kad sutinkate su pakeistos privatumo politikos sąlygomis.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite klausimų, nusiskundimų ar norite sužinoti daugiau informacijos apie šią privatumo politiką, prašome kreiptis el. paštu: info@ambitions.lt